PPS destinacija

„Hrvatska 365“

1-1-365_LOGO_01 HR square

 

Poziv za sudjelovanje – u (PPS destinaciji)

Projekt razvoja i plasmana turističkih proizvoda u pred i posezoni po destinacijama (PPS destinacije)

S ciljem poticanja razvoja atraktivne i konkurentne destinacijske ponude s dodanom vrijednošću u razdoblju pred i posezone (PPS razdoblje), Hrvatska turistička zajednica je u srpnju 2014. pokrenula projekt „Hrvatska 365“. Lipovljani  se nalazi među destinacijama koje su na temelju dostavljene kandidature, izabrane od strane Povjerenstva HTZ-a za realizaciju navedenog projekta uz dodjelu oznake PPS destinacije (pred i posezona).

Uvjeti za ulazak u projekt i dodjelu oznake PPS destinacije su osim dostupnosti ciljanim geo tržištima do 6 sati trajanja putovanja, raspoloživost tj. poslovna aktivnost određenog učešća smještajnih kapaciteta , ugostiteljskih objekata i ostalih popratnih turističkih i javnih sadržaja i usluga destinacije u periodu pred i posezone , a u našem slučaju cijele godine jer smo destinacija sa cjelogodišnjim poslovanjem.

Za navedeno razdoblje posebno će se razvijati i promovirati turistički proizvodi: kultura i povijest te ekološki turizam. Za razvoj i promociju navedenih proizvoda u destinaciji, biti će zaduženi proizvodni timovi koji će se formirati iz redova sudionika u projektu PPS destinacije – Hrvatska 365.

Ukoliko se bavite turističkom i ugostiteljskom djelatnošću kojom realizirate poslovnu aktivnost u navedenom PPS razdoblju na području djelovanja osnivača (Sisak, Petrinja, Kutina, Hrvatska Kostajnica, Popovača, Glina, Topusko, Gvozd, Lipovljani, Jasenovac, Novska i Lekenik) i ukoliko želite biti sudionik u projektu PPS destinacije „Hrvatska 365“, molimo vas da nam se javite direktno u ured Turističke zajednice općine Lipovljani , najkasnije do 01.06.2015. Prijave koje stignu nakon tog roka neće se uzeti u obzir. Više informacija na komunalni.referent@lipovljani.hr  ili na brojeve telefona: 044 635 604, 044 676 004.

Obrazac za popunu nalazi se ovdje.

pps_prilog_iii_obrazac_izjava_1